Flux-stiri

Studiu. Cei mai mulți oameni vor 10 milioane de dolari pentru o viață ideală

  • Americanii vor 100 milioane de dolari ca să își facă viața ideală.
  • Rușii și indienii își pot face viața ideală cu mai puțin de 1 milion de dolari.
  • Românii au cheltuit în 2021 1/3 din venituri pe dări la stat.

Banii nu ți-or aduce fericirea, dar îți pot aduce viața ideală. Câți? Cam 10 milioane de dolari.

Asta este media unui studiu internațional, la care au răspuns 8.000 de oameni. Cei mai pretențioși sunt americanii. Mai mult de jumătate dintre ei ar vrea 100 de milioane de dolari pentru viața ideală, iar o treime se gândesc chiar la 100 de miliarde.

Dar jumătate dintre ei s-ar bucura dacă ar câștiga la loto și între unul și 10 milioane. Francezii, australienii sau britanicii sunt mai puțin exigenți, aproape 70% dintre ei s-ar mulțumi cu această sumă. Și cel mai puțin pretențioși sunt indienii, rușii și argentinienii, care cred că și cu mai puțin de un milion de dolari pot avea viața ideală.

Românii nu au participat la studiu. Dar știm sigur că i-ar face fericiți să poată avea viață și după ce plătesc statul. O treime din cheltuielile românilor din 2021 au fost taxe, impozite și contribuții sociale.

The post Studiu. Cei mai mulți oameni vor 10 milioane de dolari pentru o viață ideală appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code