NEWSNET

Flux-stiri

Suma incredibilă pe care Lionel Messi o va câștiga la PSG

  • Lionel Messi va câștiga un salariu de 110 milioane de euro în cei 3 ani pe care îi va petrece la PSG, detaliile contractului său cu parisienii fiind acum dezvăluite, susțin jurnaliștii de la L’Equipe.
  • Totalul veniturilor sale, cu bonusuri și sume din publicitate, poate ajunge până la 185 milioane.

Jucătorul în vârstă de 34 de ani s-a alăturat giganților din Ligue 1 în vară, în urma unui transfer gratuit, după ce Barcelona, aflată în dificultate din punct de vedere financiar, a fost nevoită să se declare înfrântă în tentativa de a prelungi contractul cu starul argentinian, în La Liga.

Mesii a semnat un contract pe trei ani la Paris, devenind astfel unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume.

L’Equipe susține că Messi va primi o sumă impresionantă de 110 milioane de euro în cei trei ani petrecuți la PSG, precum și alte bonusuri și stimulente pe parcursul perioadei petrecute la Paris.

Messi va câștiga 30 de milioane de euro în cursul sezonului 2021/22 și câte 40 de milioane de euro în următoarele două sezoane. Pe lângă salariul său, Messi a fost recompensat și cu un bonus de loialitate lucrativ de 15 milioane de euro pe an, ca o compensație pentru faptul că PSG nu a plătit nici o sumă de transfer și nici nu i-a dat argentinianului o primă de instalare, la momentul transferului din vară.

Pe lângă toate acestea, Messi a făcut echipă cu un site-ul de tranzacționare de criptomonede, încheind un parteneriat care ar putea adăuga până la 30 de milioane de euro la veniturile sale totale. O parte din salariul lui Messi va fi plătit sub formă de criptomonede acordate pentru fani, care le permit deținătorilor să voteze asupra unor decizii minore legate de club.

Aceste venituri sunt similare cu cele pe care le-ar fi câștigat la Barcelona, dacă echipa catalană ar fi reușit să îl înregimenteze pentru 2021/22.

Messi a fost dispus chiar să accepte o reducere de 50% a salariului la Barcelona, dar nici măcar acest lucru nu a fost suficient pentru a aduce clubul în conformitate cu restricțiile privind plafonul salarial.

The post Suma incredibilă pe care Lionel Messi o va câștiga la PSG appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code