Flux-stiri

Telefonul Nothing a fost lansat oficial. Are un design foarte diferit de ceea ce ai mai văzut până acum

aplicațiiaplicații

  • Primul telefon al companiei Nothing este disponibil din această săptămână.
  • Nothing este o companie fondată de Carl Pei, fost la OnePlus.
  • Nothing Phone 1 are un design atipic și un preț accesibil, 470 de dolari.

Primul telefon al companiei Nothing este disponibil din această săptămână. Nothing este o companie fondată de Carl Pei, fost la OnePlus. Nothing Phone 1 are un design atipic și un preț accesibil, 470 de dolari.

Nimic nu părea că poate să oprească supremația Samsung și Apple de pe piața de smartphone. Însă un nou device asta încearcă. Și culmea, se numește Nothing, adică.. nimic.

Nothing este o companie fondată de Carl PEI, fostul șef de la OnePlus. Phone One este primul ei telefon și vine cu un ecran excelent, baterie cu încărcare rapidă și un design foarte diferit de ceea ce ai mai văzut până acum. Numele companiei, Nothing, a stârnit multe glume.

Prima impresie după experiența de unboxing și manevrarea device-ului. M-am jucat cu interfața puțin și am primit cele două opțiuni de culoare. Trebuie să spun. Nu putem spune că e nimic. Nu putem spune că e nimic.

Telefonul nu este cel mai bun din lume la un anumit capitol și nici nu încearcă asta. La un preț de doar 470 de dolari, Nothing Phone One vrea să atragă un anumit segment de pe piață. Cel unde raportul dintre calitate și preț este cel mai important aspect când e ales un nou device.

Poate că acest design nu va fi pe placul tuturor, însă cu siguranță iese în evidență. Personal, consider că este destul de cool. Cu siguranță este o schimbare benefică de la dreptughiurile gri pe care le găsești în această zonă de preț. Dar până la urmă acest preț accesibil este cel care îl face atragător. Nu încearcă să fie în competiție cu iPhone 13 Pro sau Samsung Galaxy S22 Ultra, ci încearcă să ofere o experiență decentă, spune Andrew Lanxon, editor CNET.

The post Telefonul Nothing a fost lansat oficial. Are un design foarte diferit de ceea ce ai mai văzut până acum appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code