Flux-stiri

„The Tortured Poets” al lui Taylor Swift rămâne pe primul loc în topul Billboard 200 pentru a patra săptămână consecutivă

  • „The Tortured Poets” al lui Taylor Swift rămâne pe primul loc în topul Billboard 200 pentru a patra săptămână, cu 260.000 de unități vândute.
  • Taylor Swift își extinde recordul ca solist cu cele mai multe săptămâni pe primul loc, acumulând 73 de săptămâni în total.
  • În topul Billboard 200, Gunna obține al șaselea său album în top 10, iar „One of Wun” ocupă locul 2.

„The Tortured Poets” al lui Taylor Swift continuă să domine topul Billboard 200 pentru a patra săptămână consecutiv, cu 260.000 de unități vândute, conform Billboard. Acesta marchează primul album care ocupă locul 1 timp de patru săptămâni consecutive de la „Utopia” lui Travis Scott, lansat în vara anului trecut.

Acest succes îi aduce lui Swift cea de-a 73-a săptămână de carieră pe locul 1 în Billboard 200, extinzându-și astfel recordul printre soliști. Cu un total de 14 albume care au ajuns pe primul loc, Swift se află la egalitate cu Jay-Z pentru cele mai multe numere 1 dintre soliști.

În plus, în topul Billboard 200 al acestei săptămâni, Gunna a obținut al șaselea său album în top 10, în timp ce „One of Wun” ocupă locul 2.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume ale săptămânii în SUA, pe baza consumului multimetric, care include vânzări de albume, albume echivalente cu piese și albume echivalente în flux. Aceste unități sunt determinate de vânzările de albume, descărcările digitale și fluxurile audio și video oficiale la cerere.

The post „The Tortured Poets” al lui Taylor Swift rămâne pe primul loc în topul Billboard 200 pentru a patra săptămână consecutivă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 102 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code