NEWSNET

Flux-stiri

TikTokerul Gabriel Salazar, în vârstă de 19 ani, a murit după o urmărire a poliției. Transporta ilegal migranți din Mexic

TikTokerul Gabriel Salazar, în vârstă de 19 ani, a murit după o urmărire a polițieiTikTokerul Gabriel Salazar, în vârstă de 19 ani, a murit după o urmărire a poliției

  • Gabriel Salazar, cunoscut ca GabeNotBabe pe rețelele de socializare, a murit într-un accident de mașină duminică în Zavala County, Texas, împreună cu alți trei bărbați, la aproximativ 80 de kilometri de granița cu Mexicul.
  • Surse din cadrul forțelor de ordine au declarat că este vorba de un caz de contrabandă.
  • Mașina s-a izbit de copaci și s-a răsturnat de mai multe ori.

TikTokerul Gabriel Salazar, în vârstă de 19 ani, transporta trei imigranți fără documente din Mexic în noaptea în care a fost urmărit de poliție în Texas, în ceea ce biroul șerifului local a numit un caz suspect de contrabandă, transmite dailymail.co.uk

Toți cei patru ocupanți au fost uciși după ce Salazar s-a izbit de mai mulți copaci de-a lungul autostrăzii 83 din La Pryor, Texas – la aproximativ 80 de kilometri de granița cu Mexicul, iar mașina s-a răsturnat și a luat foc.

Salazar este rezident în Hunstville, Texas, dar Biroul șerifului din comitatul Zavala a precizat miercuri, într-o declarație pe Facebook, că a fost notificat de către Homeland Security „că trei dintre cei patru bărbați care au murit în urma accidentului au fost identificați ca fiind imigranți ilegali din Mexic”.

O sursă din cadrul forțelor de ordine familiarizată cu acest caz a declarat pentru Houston Chronicle: „Este o situație de contrabandă, așa se pare”.

„Am avut accidente de contrabandă în Del Rio și lângă Eagle Pass, Uvalde, dar majoritatea sunt acolo, în Carrizo și Crystal City, de-a lungul (autostrăzii) 83 până la Ashton.”

Poliția din Crystal City a încercat să tragă pe dreapta Chevrolet Camaro 2014 alb al lui Salazar pe Autostrada 83, duminică în jurul orei 1:20, dar adolescentul a refuzat să se conformeze.

Mașina s-a rostogolit de mai multe ori până s-a răsturnat pe plafon și apoi a luat foc

Polițiștii au acționat cu un sistem de dezumflare a anvelopelor, dar acesta a eșuat, iar Salazar a continuat să conducă spre nord pe Autostrada 83, a părăsit carosabilul într-o zonă cu iarbă și s-a izbit de mai mulți copaci. Nu este clar cu ce viteză conducea.

Oficialii de la Departamentul de Pompieri La Pryor, Departamentul de Pompieri Voluntari Crystal City și Alamo EMS au intervenit și au declarat pentru News4 San Antonio că au avut probleme în stingerea incendiului deoarece combustibilul a continuat să țâșnească dintr-un rezervor de benzină spart și a alimentat infernul.

Salazar s-a alăturat TikTok în 2019 și a acumulat mai mult de două milioane de urmăritori înainte de moartea sa subită. El a partajat adesea videoclipuri cu el însuși sincronizându-se pe buze și dansând.

Pe Instagram – unde are peste 775.000 de urmăritori – bărbatul originar din Brownsville, Texas, și-a arătat dragostea pentru mașini și s-a pozat cu Chevrolet Camaro 2014 cu câteva zile înainte de accidentul fatal în ultima sa postare înainte de accident.

The post TikTokerul Gabriel Salazar, în vârstă de 19 ani, a murit după o urmărire a poliției. Transporta ilegal migranți din Mexic appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code