Flux-stiri

Tu ce conduci azi? Modelul Veneno Roadster de la Lamborghini este una dintre cele mai rare și mai costitoare mașini din lume

  • Producția modelului Veneno este una dintre cele mai scumpe din întreaga lume, cu peste 10$ mil
  • Lamborghini a limitat modelul Veneno la doar 9 exemplare în toată lumea
  • Modelul Veneno Roadster de la Lamborghini a fost creat pentru a serba a 50a aniversare a companiei

Tu ce conduci azi? Producția pentru modelul Veneno Roadster de la Lamborghini este una dintre cele mai costisitoare din întreaga lume, ridicându-se la peste 10 milioane de dolari. De la reflectoare alungite la forme unghiulare a caroseriei, de la roți de turbină din fibră de carbon la design elegant, Veneno depășește standardele supermașinilor.

Raritatea acestui model este ceea ce îl face să fie o bijuterie printre pasionații de automobile. Lamborghini a produs doar 9 exemplare, iar proprietarii care le dețin se despart cu greu de ele. Dacă reuști să vezi unul pe stradă, e un adevărat fenomen!

Nu este ca niciun alt Lamborghini din lume. Pornind de la Lamborghini Aventador, Veneno a fost dezvoltat pentru a celebra a 50-a aniversare a Lamborghini-ului. A fost introdus la Salonul Auto de la Geneva din 2013. Veneno este numele unuia dintre cei mai puternici, masivi, agresivi și rapizi tauri de luptă din întreaga lume. Lamborghini a onorat, astfel, memoria mamiferului de luptă cu o mașină la fel de impunătoare!

Citește și:

The post Tu ce conduci azi? Modelul Veneno Roadster de la Lamborghini este una dintre cele mai rare și mai costitoare mașini din lume appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 64 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code