Flux-stiri

Celebrități precum Elon Musk și Taylor Swift ar putea în curând să își ascundă zborurile cu avionul privat de ochii din online

  • Președintele Biden a promulgat o lege care permite unor celebrități să își ascundă și mai mult călătoriile
  • Noua lege ar extinde eforturile deja depuse de FAA pentru a reduce urmărirea avioanelor private
  • În ultimii ani, oamenii au început să urmărească avioanele lui Elon Musk și ale lui Taylor Swift

Zilele în care poți urmări avioanele private ale celebrităților se apropie de sfârșit.

În cele 1.100 de pagini ale proiectului de reautorizare a Administrației Federale a Aviației din SUA, promulgat de președintele Joe Biden la 16 mai, se află o secțiune privind confidențialitatea datelor, care ar permite proprietarilor de aeronave private să își ascundă și mai mult călătoriile.

Textul solicită FAA să instituie un sistem care să permită proprietarilor de avioane private să solicite ca datele lor să nu fie publicate pe site-uri publice. De asemenea, să zboare sub un număr de înmatriculare temporar pentru a-și ascunde datele de zbor.

În prezent, proprietarii de avioane private, precum Elon Musk și Taylor Swift, pot opta pentru două programe federale. Lista Limiting Aircraft Data Displayed, sau LADD, și adresa Privacy ICAO, sau PIA, pentru a ajuta la umbrirea aeronavelor lor de la vederea publicului.

Cu toate acestea, noua lege pare să permită solicitanților să călătorească la nivel internațional. Asta în timp ce proprietarii erau obligați anterior să schimbe codul atunci când călătoreau în afara SUA. De asemenea, ar putea reduce și mai mult numărul de caracteristici de identificare care ar fi disponibile în mod public. Aici ne referim în ceea ce privește aeronava și informațiile de zbor ale utilizatorilor.

Citește și

The post Celebrități precum Elon Musk și Taylor Swift ar putea în curând să își ascundă zborurile cu avionul privat de ochii din online appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 74 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code