Flux-stiri

Vrei să știi dacă te înșală? Vezi ce mașină conduce. 60% dintre bărbați au făcut sex în mașină, iar jumătate erau căsătoriți, arată un studiu din UK

  • Aproape 60% dintre bărbați au făcut sex în mașină cel puțin o dată
  • Studiul a fost făcut pe 2000 de șoferi din Marea Britanie
  • Proprietarii de autoturisme marca Jaguar sunt cei mai infideli
  • Pe locurile 2 și 3 la infidelitate sunt proprietarii de BMW și AUDI
  • Doar 3% dintre proprietarii de autoturisme Renault au făcut sex în mașină

„Spune-mi ce mașină are partenerul tău, ca să-ți spun dacă te înșeală!”

Jaguar, BMW sau Audi. Ce au în comun aceste mașini? Un proprietar infidel. Un studiu făcut pe 2000 de șoferi din Marea Britanie arată că aproape 60% dintre bărbați au făcut sex în mașină cel puțin o dată, iar 30% erau căsătoriți.

Pe locul trei la infidelitate sunt proprietarii autoturismelor marca AUDI, urmați de cei care dețin un BMW, arată sondajul făcut de dealerul de mașini Big Motoring World. Cu un procent covârșitor de 60% le ia fața proprietarul de JAGUAR.

De cealaltă parte a baricadei sunt proprietarii de Nissan, Volkswagen sau Toyota.

Cumințenia pământului este șoferul de Renault. Doar 3% spun că au călcat strâmb și au făcut prostii pe bancheta din spate a mașinii.

Pasiunea pentru întâlnirile amoroase de gradul 0 par să fie inspirate de seriale precum Bridgerton și Sex Life, arată raportul făcut de Big Motoring World.

The post Vrei să știi dacă te înșală? Vezi ce mașină conduce. 60% dintre bărbați au făcut sex în mașină, iar jumătate erau căsătoriți, arată un studiu din UK appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 54 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code