Flux-stiri

Scapă de dependența de telefon cu Brick: Soluția pentru un echilibru digital

  • Brick este un decice care promite că te poate ajuta să scapi de dependența de telefon
  • Este greu de folosit?  Brick se utilizează extrem de ușor, având setări simple
  • Puteți crea lista de blocare cu aplicațiile la care doriți să vă limitați accesul

Petreci prea mult timp pe telefon, mai ales pe rețelele de socializare, și te simți prins în această dependență? Există o soluție. Brick poate fi răspunsul la toate problemele tale.

„Brick este o cărămidă pe care o scanezi cu telefonul tău pentru a bloca aplicațiile. Nu puteți reveni la ele până nu rescanați Brick-ul.” spune Jessica Fierro, youtuber pe tehnologie.

Aplicația se utilizează extrem de ușor, având setări simple, menite să atragă și să fie accesibile pentru cât mai mulți utilizatori. Prin urmare, nu mai ai nicio scuză. Poți reduce timpul petrecut pe telefon.

„Funcționează foarte ușor. Instalați aplicația Brick și apoi puteți crea lista de blocare cu aplicațiile la care doriți să vă limitați accesul. Apoi, dacă încercați să deschideți una dintre acele aplicații, veți primi un mesaj care vă atenționează cum acea aplicație nu face decât să vă distragă atenția.” adaugă Fierro.

Dar dacă ai uitat Brick acasă și totuși ai nevoie să folosești o aplicație? Aici intervine punctul slab al Brick.

„Ai cinci cărămizi de urgență pe care le poți utiliza pentru a reveni în aplicațiile dorite, fără a rescană Brick-ul. Odată ce le-ai utilizat, singura modalitate de a reveni la normal este să dezinstalezi aplicația Brick, ceea ce șterge și toate setările tale, ceea ce poate fi destul de enervant. Însă există și un cod strict, pe care dacă nu-l ții activat, nu este necesar să dezinstalezi aplicația.” mai spune Fierro.

Citește și

The post Scapă de dependența de telefon cu Brick: Soluția pentru un echilibru digital appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 56 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code