Flux-stiri

Ce film vezi? „Furiosa: A Mad Max Saga” a apărut în cinematografe

  • Furiosa este interpretată de Anya Taylor-Joy, cunoscută din The Queen’s Gambit
  • În noul film Furiosa se luptă cu liderul bărbos al motocicliştilor războinici, Dementus
  • Furiosa, cel de-al cincilea film din saga Mad Max a fost lansat la o diferență de 45 de ani față de primul din serie
  • Care este tema filmului? Pelicula se concentrează pe originile personajului Furiosa

Ești în căutarea unei experiențe cinematografice captivante? Descoperă „Furiosa: A Mad Max Saga”, ultima apariție explozivă din universul Mad Max. Acest film aduce în prim-plan originile personajului Furiosa, o șoferiță curajoasă și fără frică, sub îndrumarea talentatei Anya Taylor-Joy.

„În film este vorba despre Furiosa, care a fost răpită când era copil. Ea promite că va face orice este nevoie pentru a se întoarce acasă. Practic este Odiseea unui personaj care trece printr-o serie de încercări care îl vor ajuta să se deprindă cu abilități care să îl ajute să își îndeplinească obiectivul. ”

Anya Taylor-Joy este Furioasa

Cu o prestație remarcabilă, Anya Taylor-Joy strălucește în acest film. Ea reușește să transmită cu intensitate emoțiile unui personaj setat pe răzbunare, determinat să-și atingă scopul de a se întoarce acasă.

„Nu există nici o îndoială că Anya Taylor-Joy a adus ceva puternic în film, adică, vreau să spun, că ea a avut această expresie în ea și am simțit asta în munca ei înainte de a lucra cu ea și este ceva ce am ajuns să știu cu adevărat de când am început să lucrez cu ea la acest film.”

The post Ce film vezi? „Furiosa: A Mad Max Saga” a apărut în cinematografe appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 95 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code