Flux-stiri

Ucraina arde, iar americanii critică tricoul lui Zelenski

  • Miercuri, președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat online Congresului SUA pentru a ruga să acorde mai mult ajutor Ucrainei, în timp ce Rusia continuă să bombardeze orașele.
  • Însă Peter Schiff, un economist și comentator financiar american, nu a găsit ținuta lui Zelenski ca fiind agreabilă. Schiff a scris miercuri pe Twitter criticând lipsa de ținută profesională a lui Zelenski, după întâlnirea virtuală a acestuia cu Congresul.
  • Comentariile nu au întârziat să apară, totuși, tweetul lui Schiff a fost întâmpinat imediat de alți utilizatori de Twitter care l-au îndemnat pe Schiff să fie mai empatic cu președintele ucrainean.

Miercuri, președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat online Congresului SUA pentru a ruga să acorde mai mult ajutor Ucrainei, în timp ce Rusia continuă să bombardeze orașele.

Însă Peter Schiff, un economist și comentator financiar american, nu a găsit ținuta lui Zelenski ca fiind agreabilă. Schiff a scris miercuri pe Twitter o critică privind lipsa de ținută profesională a lui Zelenski, după videoconferința acestuia cu Congresul. Comentariile nu au întârziat să apară, totuși, iar tweetul lui Schiff a fost întâmpinat imediat de alți utilizatori de Twitter care l-au îndemnat să fie mai empatic cu președintele ucrainean.

Este ziua douzeci și unu a invaziei rusești în Ucraina, peste două milioane de ucraineni au fugit din țară, iar marile orașe se prăbușesc din cauza bombelor rusești, dar Schiff a considerat că președintele ucrainean ar fi trebuit să se îmbrace într-un costum elegant în fața membrilor congresului. Iar asta în ciuda faptului că el însuși a declarat public că nu îi agreează.

În urma acestui comentariu, ceea ce a urmat, a fost un război al tweet-urilor.

În încercarea de a obține mai mult ajutor din întreaga lume, Zelensky a organizat întâlniri prin videoconferință cu mai multe organizații și guverne. La începutul lunii martie, președintele ucrainean s-a adresat virtual UE și membrilor Parlamentului din Marea Britanie. Imaginile realitătii din Ucraina, prezentate în timpul videoconferinței, au emoționat până la lacrimi întreaga audiență. Asta demonstrează că, în cele din urmă, valorează mai mult Zelenski în tricou decât Putin îmbrăcat în costum.

The post Ucraina arde, iar americanii critică tricoul lui Zelenski appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code