Flux-stiri

Un bărbat găsește și returnează un cec Haribo de 4.6 milioane euro. Ce recompensă a primit

hariboharibo

  • Un bărbat a găsit un cec în valoare de 4,6 milioane de euro emis pe numele gigantului Haribo.
  • Cecul fusese emis de către un lanţ de supermarketuri către producătorul de dulciuri, dar s-a pierdut, potrivit The Independent.
  • În loc să îi ceară banii înapoi, i-au spus să distrugă cecul şi să le trimită o fotografie ca dovadă, potrivit presei locale.

Un bărbat a găsit un cec în valoare de 4,6 milioane de euro emis pe numele gigantului Haribo. Anouar G, în vârstă de 38 de ani, din Frankfurt, a observat cecul în timp ce aştepta trenul cu care mergea în vizită la mama sa.

Bărbatul de 38 de ani a rămas uimit când a văzut că valoarea cecului era de 4.631.538,80 euro: Avea o sumă atât de mare scrisă încât nici măcar nu am putut să o pronunţ”. Cecul fusese emis de către un lanţ de supermarketuri către producătorul de dulciuri, dar s-a pierdut, potrivit The Independent.

Anouar a contactat imediat Haribo pentru a informa compania că deţinea un cec pe numele lor, astfel că unul dintre avocaţi a luat legătura cu el.

În loc să îi ceară banii înapoi, i-au spus să distrugă cecul şi să le trimită o fotografie ca dovadă, potrivit presei locale. S-a supus şi, câteva zile mai târziu, a primit o cutie de la Haribo care conţinea doar 6 pungi de dulciuri.

Pentru Anouar, recompensa a fost destul de mică, dar Haribo a declarat: Deoarece era un cec nominal, nimeni altcineva în afară de compania noastră nu putea să încaseze banii. I-am trimis pachetul nostru standard ca mulţumire”.

The post Un bărbat găsește și returnează un cec Haribo de 4.6 milioane euro. Ce recompensă a primit appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code