Flux-stiri

Valeriu Gheorghiţă: foarte puţin probabil să facem vaccinul din şase în şase luni

Valeriu Gheorghiţă: foarte puţin probabil să facem vaccinul din şase în şase luniValeriu Gheorghiţă: foarte puţin probabil să facem vaccinul din şase în şase luni

  • Şeful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, susţine că probabil, anul viitor se va schimba strategia anti-COVID.
  • Virusul nu o să dispară, dar este foarte puţin probabil să facem vaccinul din şase în şase luni, a spus Gheorghiţă la Aleph News.

Medicul Valeriu Gheorghiţă susţine că în următorul an virusul nu o să iasă din circulaţie şi o să apară focare în special în perioada sezonului rece.

„Foarte puţin probabil să-l facem din şase în şase luni, vom trece în a doua parte importantă… Virusul nu va ieşi din circulaţie, dar vom trece în perioada în care virusul rămâne mai ales, mai intens, când e frig”, a explicat Valeriu Gheorghiţă.

Estimările specialiştilor arată că pandemia s-ar putea încheia peste aproximativ un an.

„Noi sperăm ca din a doua jumătate a anului 2022 să intrăm în perioada post pandemică”, a precizat Gheorghiţă.

Medicul Gheorghiţă a mai spus că este posibil ca anul viitor să apară alt vaccin adaptat perioadei de după pandemie.

The post Valeriu Gheorghiţă: foarte puţin probabil să facem vaccinul din şase în şase luni appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code