Flux-stiri

Un fost CTO Microsoft lucrează dintr-un laborator secret ca să rezolve crizele climatice

  • Nathan Mairvold, fostul CTO al Microsoft încearcă să găsească soluții pentru criza climatică în laboratorul lui secret.
  • Nathan Mairvold își construiește singur majoritatea invențiilor.
  • Nathan e și bucătar, full time. La fel cum e și inventator și paleontolog. Secretul e ca totul să funcționeze simultan.

Astrofizician, paleontolog și inventator, Nathan Mairvold, fostul CTO al Microsoft încearcă să găsească soluții pentru criza climatică în laboratorul lui secret.

Seamănă cu povestea lui Dexter, nu legistul, ci personajul din desene animate. De ce? Pentru că-și construiește singur majoritatea invențiilor.

,,Acesta e un microscop pe care l-am construit. Astea sunt microscoape din comerț, pe care le-am modificat cu greu. Și acesta este un telescop solar. Poți vedea cantități incredibile de detalii ale soarelui când se unduiește. Aceste de aici este un robot Panorama. Îl folosesc pentru a poza peisaje. Asta e o matrice cu patru camere pe care am construit-o. Asta merge pe această montură de aici și acea montură trece ușor peste cer, noaptea, ca să urmărești stelele. Acesta se numește analizator de textură. Ce face e să preseze pe un obiect și măsoară forța în timpul presării „, susține Nathan Myhrovold, fostul CTO Microsoft.

Trecem la departamentul palentologie. Unde o coadă de dinozaur se ia la întrecere cu viteza sunetului.

,,Am făcut un model pe calculator, care arată că, de fapt, coada acestor dinozauri Sauropod, se comportă ca un bici, un bici pentru tauri. Felul în care biciul trosnește este pentru că vârful lui sare de două ori mai repede decât viteza sunetului, iar acel trosnet este un bum sonic„, spune fostul CTO Microsoft.

Nathan e și bucătar, full time. La fel cum e și inventator și paleontolog. Secretul e ca totul să funcționeze simultan.

,,Avem câteva roșii pe care le-am măcinat. Se învârt aici și le aspirăm, apoi le răcim cu grijă. Asta le permite să devină concentrate. Și aici este concentrația. Te invit să guști. Ar trebui să aibă gust de roșie proaspătă. Dacă adaugi niște bicarbonat de sodiu și fierbi sub presiune zucchini, zahărul natural din zucchini va crea o reacție neenzimatică și îi va da o aromă unică” .

The post Un fost CTO Microsoft lucrează dintr-un laborator secret ca să rezolve crizele climatice appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code