Flux-stiri

Un incendiu a avut loc la spitalul Bagdasar-Arseni în această dimineață

  • În această dimineață, la clădirea noua a UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Bagdasar Arseni, a izbucnit un incendiu la acoperiș.
  • Toți cei 8 pacienți care se aflau în clădire au fost evacuați imediat în siguranță.
  • Ministerul Sănătății este în legătură cu conducerea unității sanitare pentru acordarea imediată de măsuri de sprijin în caz de necesitate.

UPDATE

Incendiul a fost declarat lichidat, a fost verificată instalația electrică din încăperea UPU (clădirea noua) și înlăturat pericolul de incendiu.

La locul evenimentului, va rămâne un echipaj de stingere pentru supraveghere.

Din clădire s-au autoevacuat șapte pacienți, împreună cu personalul medical.

UPDATE:

Într-un comunicat, Ministerul Sănătății anunță că toți cei opt pacienți care se aflau în clădire au fost evacuați, imediat, în siguranță și că nu sunt persoane rănite.

Pompierii au acționat cu opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, șapte echipaje SMURD, trei unități pentru descarcerari și trei autoscări.

Știre inițială:

Un incendiu a avut loc, marți dimineață, la spitalul Bagdasar-Arseni, fără a se înregistra vreo victimă.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunțat că a primit informații privind incendiul la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar-Arseni în jurul orei șapte.

„Primele forţe ajunse la caz au constatat că se degaja fum de la nivelul acoperişului. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului şi pentru evacuarea persoanelor din interior”, spune ISU.

La ora transmierii știrii, incendiul a fost stins.

The post Un incendiu a avut loc la spitalul Bagdasar-Arseni în această dimineață appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code