Flux-stiri

Un oligarh ucrainean, care a făcut avere din petrol și gaze, a fost găsit mort în conacul său din Marea Britanie

  • O anchetă este în curs de desfășurare după ce un oligarh ucrainean a fost găsit spânzurat în garajul conacului său britanic.
  • Un apropiat al familiei a spus că starea sa de spirit ar fi putut fi afectată de criza actuală din Ucraina.
  • El a locuit în conacul din Surrey împreună cu soția sa estoniană, Jane, după ce s-au mutat din Londra.

Un oligarh de origine ucraineană, care și-a făcut averea din petrol și gaze, a fost, luni, găsit mort în conacul său din Surrey, în apropiere de Londra.

O anchetă este în curs de desfășurare după ce un oligarh ucrainean a fost găsit spânzurat în garajul conacului său britanic, la începutul acestei săptămâni, a dezvăluit joi poliția, potrivit New York Post.

Mihail Watford, în vârstă de 66 de ani, a fost declarat mort după ce autoritățile au fost chemate la locuința sa din Surrey, luni, în jurul prânzului.

Starea lui de spirit ar fi putut fi afectată de situația din Ucraina. Momentul în care a murit și invazia Ucrainei nu a fost cu siguranță o coincidență„, a susținut un prieten de familie, conform The Times.

Detectivii spun că moartea lui Mikhail „Misha” Watford, 66 de ani, este inexplicabilă, dar nu este suspectă. Cadavrul său a fost descoperit luni de către un grădinar la locuința sa de pe domeniul Wentworth din Runnymede.

Watford s-a născut sub numele de Mihail Tolstosheya în Ucraina, dar și-a schimbat numele de familie atunci când s-a mutat în Marea Britanie.

El a locuit în conacul din Surrey împreună cu soția sa estoniană, Jane, după ce s-au mutat din Londra, potrivit unui profil din 2015 al Sunday Times.

The post Un oligarh ucrainean, care a făcut avere din petrol și gaze, a fost găsit mort în conacul său din Marea Britanie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code