Flux-stiri

Un pompier a fost reținut după ce a sechestrat, dezbrăcat, bătut și tuns o femeie

Bărbat care are mâinile încătușate la spate și ține pumnii strânși.Bărbat care are mâinile încătușate la spate și ține pumnii strânși.

Un pompier din judeţul Bihor a fost reţinut de procurori. El este implicat într-un scandal în care o femeie susţine că a fost sechestrată, bătută şi umilită.

Surse apropiate anchetei susţin că trei persoane, printre care şi pompierul de la ISU Bihor, ar fi sechestrat, dezbrăcat, bătut şi tuns o femeie în scop de răzbunare. Incidentul s-ar fi produs vineri, în comuna Măgeşti.

Ulterior, agresorii au fost audiaţi de poliţişti. Pompierul a fost reţinut, iar superiorii săi au anunţat că se delimitează de comportamentul acestuia.

În legătură cu pompierul militar ridicat pentru audieri şi reţinut sâmbătă, 09 octombrie a.c., pentru 24 de ore, facem precizarea că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (ISU Bihor) va sprijini verificările Parchetului Militar şi va pune la dispoziţia organelor de anchetă toate datele necesare. Acesta este angajat al ISU Bihor din anul 2017. Instituţia noastră va pune în aplicare măsurile care se impun în funcţie de concluziile instanţei de judecată. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor se delimitează de astfel de comportamente incompatibile cu statutul de militar”, au transmis reprezentanţii ISU.

Cercetările continuă, iar agresorii ar putea fi arestaţi preventiv.

The post Un pompier a fost reținut după ce a sechestrat, dezbrăcat, bătut și tuns o femeie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code