Flux-stiri

Un șeic din Dubai va plăti 635 de milioane de euro soției în urma divorțului

  • Un judecător din Londra a cuantificat la 550 de milioane de lire sterline, aproximativ 635 de milioane de euro, suma pe care șeicul va trebui să o plătească lui Haya.
  • Soția a fugit brusc cu copiii din Emiratele Arabe la Londra în 2019 spunând că era „îngrozită” de soțul ei.
  • Precedentul divorț record sancționat de o instanță britanică l-a vizat pe un oligarh rus, care a fost obligat să îi plătească fostei sale soții Tatiana Akhmedova aproximativ 450 de milioane.

Un șeic din Dubai va plăti 635 de milioane de euro soției în urma divorțului. Verdict record pentru justiția britanică în procesul de divorț intentat de prințesa Haya, sora regelui Iordaniei, împotriva lui Mohammed bin Rashid Al Maktoum, 72 de ani, bogatul șeic al Dubaiului.

Un judecător din Londra a cuantificat la 550 de milioane de lire sterline, aproximativ 635 de milioane de euro, suma pe care șeicul va trebui să o plătească lui Haya și pentru întreținerea celor doi copii minori ai acesteia.

Soția a fugit brusc cu copiii din Emiratele Arabe la Londra în 2019 (unde de atunci trăiește blindată într-o reședință de lux), spunând că era „îngrozită” de soțul ei.

Între timp, soțul a mai fost dat în judecată în Marea Britanie pentru modul în care a tratat-o pe fiica sa cea mare, care ar fi fost ținută captivă în Dubai.

Precedentul divorț record sancționat de o instanță britanică l-a vizat pe un oligarh rus, care a fost obligat să îi plătească fostei sale soții Tatiana Akhmedova aproximativ 450 de milioane de lire sterline în 2016.

The post Un șeic din Dubai va plăti 635 de milioane de euro soției în urma divorțului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code