NEWSNET

Flux-stiri

Un singur pat liber la ATI pentru pacienții COVID-19 în toată țara

Ambulanțele se transformă în saloane de spital la Timișoara. Bolnavii zac în salvări până se găsesc paturi libereAmbulanțele se transformă în saloane de spital la Timișoara. Bolnavii zac în salvări până se găsesc paturi libere

  • Singurul pat de terapie intensivă liber pentru bolnavii COVID-19 este, în Timiș.
  • În București sunt avizate de DSP 320 paturi de ATI pentru COVID.
  • În Capitală nu mai sunt libere paturi ATI.

Vineri, singurul pat de terapie intensivă liber pentru bolnavii COVID-19 este, în județul Timiș. În București nu este niciun loc.

Conform datelor existente în aplicația alerte.ms, la nivel național există 1.502 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19. În București sunt avizate de DSP 320 paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19, însă vineri nu este niciunul liber.

La nivel național există o rezervă operațională de 131 de paturi ATI destinate pacienților de COVID-19. Aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienților ATI depășește capacitatea secțiilor principale.

1.561 paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii țări.

La nivel national există un singur pat ATI destinat COVID-19, în județul Timiș. În Capitală nu mai sunt libere paturi ATI pentru pacienții bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2.

Se lucrează în continuare pentru operaționalizarea și asigurarea personalului medical necesar pentru alte paturi ATI care vor fi disponibile în zilele următoare.

The post Un singur pat liber la ATI pentru pacienții COVID-19 în toată țara appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code