Flux-stiri

Vicepreședinte SUA Kamala Harris: „Așa cum a spus și președintele Biden, vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO”

Președintele României, Klaus Iohannis, a primit-o, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru consultări politice, pe Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, care se află într-o scurtă vizită oficială în România.

În cadrul întânirii dintre președintele Klaus Iohannis și viepreședintele american Kamala Harri, înaltul oficial ameican a remarcat parteneriatul cu România și reacția românilor în criza refugiaților din Ucraina.

Mulțumesc domnule Președinte Iohannis pentru prietenia dvs și pentru parteneriatul pe care îl avem.

Aș vrea să mă adresesz direct poporului român, să mulțumesc poporului român din partea SUA pentru efortul său. Sub conducererea președintelui Iohannis, România a fost absolut extraordinară prin generozitatea și curajul pe care l-a arătat în acest moment în întreaga lume. Bineînțeles că am văzut cum ați primit refugiații și și știm dificultățile pe care le întâmpinați geografic. Am avut astăzi o discuție foarte productivă cu președintele astfel încât să reîntărim parteneriatul nostru. Mulțumim pentru leadership-ul președintelui, iar angajamentul SUA pentru Articolul 5 este absolut ferm. Noi luăm foart în serios acest lucru și înțelegem că un atac asupra unei țări NATO est un atac asupra tuturor. Suntem fermi în angajamentul nostru. Așa cum a spus și președintele Biden, vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO.”, a declarat, vineri, la Palatul Cotroceni, vicepreședinta SUA Kamala Harris.

The post Vicepreședinte SUA Kamala Harris: „Așa cum a spus și președintele Biden, vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code