Flux-stiri

Putin este optimist: Sancţiunile impuse Rusiei şi Belarusului sunt o oportunitate pentru dezvoltare

Alexander Lukașenko și Vladimir Putin. Foto: kremlin.ruAlexander Lukașenko și Vladimir Putin. Foto: kremlin.ru

  • Putin vede jumătatea plină a paharului: Liderul de la Kremlin susţine că sancţiunile impuse Rusiei şi Belarusului sunt o oportunitate pentru dezvoltare.
  • Preşedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat, vineri, că sancţiunile impuse de Occident din cauza invaziei militare în Ucraina constituie o oportunitate pentru dezvoltarea Rusiei şi Belarusului.
  • „Ultimii ani au arătat că sectoarele vizate de sancţiuni occidentale au dobândit noi competenţe şi noi niveluri tehnologice”, a declarat Vladimir Putin, conform CNN.

Putin vede jumătatea plină a paharului: Liderul de la Kremlin susţine că sancţiunile impuse Rusiei şi Belarusului sunt o oportunitate pentru dezvoltare.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat, vineri, că sancţiunile impuse de Occident din cauza invaziei militare în Ucraina constituie o oportunitate pentru dezvoltarea Rusiei şi Belarusului.

Ultimii ani au arătat că sectoarele vizate de sancţiuni occidentale au dobândit noi competenţe şi noi niveluri tehnologice„, a declarat Vladimir Putin, conform CNN, cu ocazia întâlnirii cu preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko.

„Acest moment este o oportunitate de consolidare a suveranităţii tehnologice şi economice”, a subliniat Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin este convins că Rusia şi Belarus vor trece peste actualele dificultăţi şi vor „dobândi mai multe competenţe, mai multe oportunităţi de a se simţi independente, autosuficiente şi vor beneficia de pe urma actualei situaţii, aşa cum s-a întâmplat în anii anteriori”.

La rândul său, Aleksandr Lukaşenko a evidenţiat necesitatea reconstruirii sectoarelor economice. „Trebuie să ne reconstruim economia, putem face acest lucru fără ceilalţi. Avem totul pentru a continua viaţa normală şi activităţile”, a spus Lukaşenko.

NATO, Uniunea Europeană şi Grupul naţiunilor puternic industrializate, G7, au impus sancţiuni economice şi financiare severe Rusiei şi Belarusului, iar numeroase companii financiare, inclusiv bănci, au suspendat activităţile pe teritoriul Rusiei.

The post Putin este optimist: Sancţiunile impuse Rusiei şi Belarusului sunt o oportunitate pentru dezvoltare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code