Flux-stiri

Vladimir Putin a semnat un decret privind aplicarea de sancțiuni economice de retorsiune față de Occident

  • Președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind sancțiuni economice de retorsiune ca răspuns la „acțiunile neprietenoase ale unor state străine și organizații internaționale.
  • Potrivit decretului, Rusia va interzice exportul de produse și materii prime către persoanele și entitățile pe care le-a sancționat.
  • Anunțul survine în contextul în care se așteaptă ca Europa să propună în această săptămână un al șaselea pachet de sancțiuni

Președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind sancțiuni economice de retorsiune ca răspuns la „acțiunile neprietenoase ale unor state străine și organizații internaționale”, a anunțat marți Kremlinul, potrivit Reuters.

Documentul nu oferă detalii cu privire la persoanele sau entitățile care ar putea fi afectate de aceste măsuri.

Potrivit decretului, Rusia va interzice exportul de produse și materii prime către persoanele și entitățile pe care le-a sancționat.

Decretul interzice, de asemenea, tranzacțiile cu persoane și companii străine afectate de sancțiunile de represalii ale Rusiei și permite contrapartidelor rusești să nu-și îndeplinească obligațiile față de acestea.

Conform decretului, guvernul rus are la dispoziție zece zile pentru a întocmi liste cu persoanele și companiile străine care urmează să fie sancționate, precum și pentru a defini „criterii suplimentare” pentru o serie de tranzacții care ar putea face obiectul unor restricții.

Anunțul survine în contextul în care se așteaptă ca Europa să propună în această săptămână un al șaselea pachet de sancțiuni, inclusiv un posibil embargou la cumpărarea de petrol rusesc.

The post Vladimir Putin a semnat un decret privind aplicarea de sancțiuni economice de retorsiune față de Occident appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code