Flux-stiri

Volodimir Zelenski dorește referendumul integral ucrainean pentru a rezolva problemele din negocierile cu Rusia

  • Președintele ucrainean a spus că niciodată nu vor fi uitate imaginile din Hersonul atacat de ruși.
  • Zelenski a precizat că ucrainenii implicați în luptă s-au declarat în mod constant eroi.

„Nu suntem acceptați în NATO pentru că le este frică de Rusia. Asta e tot. Trebuie să ne liniștim și să spunem bine, alte garanții de securitate”, a spus președintele Volodimir Zelenski, care consideră că se poate ajunge la un compromis cu privire la apartenența Ucrainei la Alianță.

„Fac un apel către toți ucrainenii, oriunde ne-am afla. Faceți totul pentru a ne proteja statul. Pentru a ne salva poporul. Luptă. Luptă și ajută. Urmărește acești sclavi! Urmăriți ocupanții! Că Ucraina – a trăit. Și suntem cu toții alături de ea. Liber și pașnic. Pe care o iubim atât de mult. Glorie Ucrainei!”, a spus Volodimir Zelenski.

„Herson, nu vom uita niciodată aceste imagini din orașul tău. Am fost cu toții cu tine în piața și străzile tale. 40 de milioane de ucraineni din statul nostru. Milioane și milioane de ucraineni în lume. Cu toții te-am văzut stând în picioare. Cu toții am simțit că vrei să-ți recâștigi libertatea”, a transmis președintele Volodimir Zelenski.

Îmi doresc foarte mult ca voi, toți ucrainenii noștri din sud, să nu vă gândiți nicio clipă că Ucraina nu își amintește de voi. Ori de câte ori îți este greu, când te doare, când rezisti în ciuda tuturor, te rog să știi că inimile noastre sunt frânte în acest moment, pentru că nu suntem lângă tine”, a declarat Volodimir Zelenski.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus că în timpul invaziei, milioane de oameni de ai săi s-au declarat în mod constant eroi. „Odată – ucraineni obișnuiți, iar acum – luptători. Ridică-te ca dușmanul să nu creadă. Dar îi vom face să creadă. Și să-i facem să-și amintească că nu au cum să ajungă la noi. Și nu va ajunge niciodată. Spre Kiev, care stă curajos și maiestuos deasupra Niprului. Într-un Harkov mândru, îngrijit și educat. Cernihov, care de pe vremea Hoardei nu cunoștea astfel de atrocități, pe care acum le experimentează din partea armatei ruse”, a declarat președintele ucrainean.

Sumî, Okhtyrka, Lebedyn, Izyum, Derhachi, Volnovakha, Popasna, Borodyanka, Gostomel, Makariv, Mykolaiv. Mariupol! Un oraș muncitor și cinstit pe care ocupanții îl distrug pur și simplu. Dar ce le va supraviețui tuturor. Sclavi nesemnificativi care nu știu să aibă grijă de propria lor țară, de propriul lor popor și merg către altcineva”, a spus Volodimir Zelenski.

Volodimir Zelenski a spus că face un apel la toată lumea din țara sa și la cei din străinătate. „În mare și temporar sub ocupație. În Crimeea, în Donețk, în Lugansk. Unde trebuie să lupte și pentru libertate și să nu aștepte. Urmărește acești sclavi! Urmăriți ocupanții! Ce a trăit Ucraina. Și suntem cu toții alături de ea”, a transmis președintele Volodimir Zelenski.

The post Volodimir Zelenski dorește referendumul integral ucrainean pentru a rezolva problemele din negocierile cu Rusia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code