Flux-stiri

Warner Music își face sală de concerte în Metaverse

  • Warner Music își face propria sală de concerte în Metaverse.
  • Compania muzicală speră să îi convingă pe melomani să cumpere proprietăți în acea zonă.
  • Începând cu luna martie, terenurile vor putea fi achiziționate de către doritori.

Warner Music, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața muzicală, își face sală de concerte în Metaverse. Grupul Warner face trecerea către lumea virtuală ”The Sandbox!”. Aceasta se axează pe tehnologiile blockchain și NFT și permite utilizatorilor să monetizeze resursele din joc.

Ei speră ca melomanii să fie atât de încântați de idee, încât să-și cumpere și ei proprietăți în vecinătate celei deținute de Warner Music. Așa că terenurile din apropierea avanpostului muzical vor fi scoase la vânzare începând cu luna martie și tu poți face profit de pe urma lor. Românca Oana Ruxandra, directorul digital de dezvoltare de la Warner, compară achiziția cu „o proprietate pe malul mării”.

Grupul spune despre noul lor spațiu virtual că e „o combinație de parc-tematic muzical și sală de spectacole”, în care artiștii pot să susțină concerte virtuale. Muzicieni precum Snoop Dogg au cântat deja în Metaverse, iar Ed Sheeran, Dua Lipa și Bruno Mars i-ar putea urma exemplul, alături de alte nume mari din industria muzicală.

The post Warner Music își face sală de concerte în Metaverse appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code