Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD, 15 mai 2022. Invitat, ora 21.55: Valeriu Nicolae, scriitor și activist

50 de deputați analizați de ONG-ul Integritate pe bune dețin în total 69 de diplome de licență, mulți au ani lipsă din biografii, majoritatea au lucrat doar la stat și 16 au mii de contracte cu statul în sumă totală de peste 2,3 miliarde de ron.

Despre impostura de la nivel înalt din România, despre plagiatori, despre complicitatea mediului academic, despre lipsa de reacție a societății civile și a publicului, despre cum funcționează impostura în Guvernul României dar și despre cum arată „România educată”, afli duminică, de la Valeriu Nicolae, scriitor și activist, de ora 21.55, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 15 mai 2022. Invitat, ora 21.55: Valeriu Nicolae, scriitor și activist appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code