Flux-stiri

(P) Cum să porți tricouri polo pentru bărbați la modă?

Tricourile polo sunt acele tricouri cu guler, cunoscute și sub denumirea de tricou de tenis. Acestea chiar își au originea în tenis, când la începutul secolului al XX lea jucătorii trebuiau să poarte niște cămăși cu mâneci lungi împletite și acestea erau incomode.

Acest lucru l-a ambiționat pe tenismenul francez René Lacoste să creeze primul tricou de tenis, care avea guler și mâneci scurte. Acest model de tricou a atras atenția jucătorilor de polo, care de asemenea purtau cămăși incomode, și au adoptat și ei acest model de tricou. Ralph Lauren, profitând de popularitatea acestui tricou, a lansat linia sa de modă în 1972 folosind acest model de tricou la bază.

Care sunt caracteristicile unui tricou polo?

 Tricoul polo creat de Ralph Lauren era unul cu anumite caracteristici, de la gulerul care avea rolul de a proteja gâtul de soare, partea din spate a tricoului era mai lungă decât partea din față, un placket cu două sau trei butoane și logo-ul care se află brodat pe partea din stânga a tricoului, în dreptul pieptului. Tricourile polo sunt considerate a fi unele practice și foarte confortabile. Ca și sfat de la designeri, este important să alegi un tricou polo care îți vine strâns la brațe și conic în talie. Acesta este stilul în care trebuie să porți acest tip de tricou. Materialele folosite la fabricarea de tricouri polo barbati sunt fibrele naturale, în special bumbacul. 

Cum să porți un tricou polo?

Tricourile polo sunt versatile și ușor de introdus în vestimentația ta. Poți să alegi să înlocuiești o cămașă cu un astfel de tricou atunci când participi la diverse evenimente vara. Acesta va fi mai lejer și îți va păstra o temperatură constantă a corpului. Le poți introduce foarte ușor într-o ținută mai formală, la costum sau pantaloni eleganți. Cu o pereche de blugi de bumbac și un tricou polo poți obține foarte ușor o ținută casual, sau poți chiar să îl alături unor pantaloni de trening și să obții o ținută sport. Bineînțeles că un outfit potrivit unei petreceri pe plajă ar fi compus dintr-un tricou polo, niște pantaloni scurți și espadrile. Variantele de asortare ale unui tricou polo sunt nenumărate și fie că alegi să te inspiri de la casele de modă, sau îți creezi propriul stil, este foarte ușor să introduci acest model în garderoba ta.

Tricouri Polo Bărbați

De ce anume trebuie să ții cont când alegi un tricou polo?

Așa cum acorzi atenție la detalii orice alegeri ai face, bineînțeles că și alegerea unui tricou polo necesită anumite criterii care să te ajute să alegi varianta potrivită pentru tine. Alege întotdeauna o culoare care să te avantajeze. Această alegere o veți face în funcție de culoarea pielii, ca atunci când alegi niște accesorii de pe Answear. Apoi, alegeți tricouri polo cu logo-uri mici. Cele care au un logo mare dau impresia de ieftin și nu este ceea ce caracterizează un tricou polo.

Lungimea tricoului trebuie să fie aleasă tot ca să vă avantajeze. Evitați să alegeți un tricou care este prea scurt, lăsând pielea la vedere, dar nici un tricou prea lung. Evident, ține cont ca lungimea acestora este mai mare în spate decât în față. Dacă ați observat persoane care poartă tricoul polo cu gulerul ridicat, nu faceți la fel. Acestea sunt niște tricouri care vor să dea eleganță, astfel că gulerul ridicat ar știrbi din această caracteristică importantă. Și foarte important de ținut minte este că aceste tricouri nu se poartă cu nimic pe dedesubt. Dacă simți că ai nevoie de ceva extra pentru un confort termic, atunci alege un sacou necăptușit peste tricou, dar niciodată ceva pe sub el.

The post (P) Cum să porți tricouri polo pentru bărbați la modă? appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code