Flux-stiri

Zelenski plănuiește reconstruirea orașului Mariupol. Cere ajutor aliaților

  • Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a vorbit din nou despre situația din Mariupol și a cerut aliaților să furnizeze arme pentru a salva orașul de forțele rusești.
  • Trupele ruse au blocat orașul Mariupol încă din primele zile ale invaziei.
  • Președintele Ucrainei are în plan să reconstruiască orașul. Pentru a pune în aplicare acest proiect, Zelenski a apelat deja la arhitecți de top, la resursele statului și a cerut sprijinul internațional.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a vorbit din nou despre situația din Mariupol și a cerut aliaților să furnizeze arme pentru a salva orașul de forțele rusești.

Trupele ruse au blocat orașul Mariupol încă din primele zile ale invaziei.

Președintele Ucrainei are în plan să reconstruiască orașul. Pentru a pune în aplicare acest proiect, Zelenski a apelat deja la arhitecți de top, la resursele statului și a cerut sprijinul internațional.

Adică participarea companiilor, a țărilor partenere și a donatorilor internaționali.

Acesta a vorbit ieri despre întreaga situație atât cu premierul britanic Boris Johnson dar și cu prim-ministrul Suediei, Magdalena Anderson.

The post Zelenski plănuiește reconstruirea orașului Mariupol. Cere ajutor aliaților appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code