Flux-stiri

Zelenski: „Rachetele rusești au lovit Polonia. Teroarea nu se limitează doar la granițele noastre” 

  • Zelenski a declarat că rachetele rusești au lovit Polonia, afirmând că „teroarea nu se limitează la granițele noastre naționale” .
  • Autoritățile poloneze nu au confirmat că rachetele rusești au aterizat pe teritoriul lor.
  • NATO spune că analizează rapoartele potrivit cărora rachete sau rachete au aterizat în Polonia, țara sa membră, și că se coordonează îndeaproape cu autoritățile poloneze.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marți, în discursul său zilnic, că rachetele rusești au lovit Polonia, afirmând că teroarea nu se limitează la granițele noastre naționale” , scrie CNN.

Autoritățile poloneze nu au confirmat că rachetele rusești au aterizat pe teritoriul lor.

Rusia a negat implicarea, ministerul său al apărării afirmând că nu au fost efectuate lovituri asupra unor ținte în apropierea frontierei de stat ucraineano-poloneze” .

De asemenea, Departamentul de Stat al SUA a declarat că nu se află într-un punct în care să poată confirma unele dintre aceste rapoarte pe care le vedem” .

NATO spune că analizează rapoartele potrivit cărora rachete sau rachete au aterizat în Polonia, țara sa membră, și că se coordonează îndeaproape cu autoritățile poloneze.

Analizăm aceste rapoarte și ne coordonăm îndeaproape cu aliatul nostru Polonia” , a declarat un oficial NATO pentru CNN.

The post Zelenski: „Rachetele rusești au lovit Polonia. Teroarea nu se limitează doar la granițele noastre”  appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code