NEWSNET

Flux-stiri

A murit legendarul Jimmy Greaves, fost jucător la Chelsea și AC Milan. Avea 81 de ani

A murit legendarul Jimmy Greaves, fost jucător la Chelsea și AC Milan. Avea 81 de aniA murit legendarul Jimmy Greaves, fost jucător la Chelsea și AC Milan. Avea 81 de ani

  • Jimmy Greaves fost jucător la Chelsea și AC Milan a încetat din viață.
  • Legendarul fotbalist avea 81 de ani.

Jimmy Greaves, jucător de fotbal cu o carieră strălucită la Chelsea, AC Milan, Tottenham Hotspur și West Ham United, a murit la vârsta de 81 de ani, rămânând drept unul dintre cei mai mari marcatori pe care fotbalul englez i-a produs, scrie BBC.

Greaves rămâne al patrulea pe lista golgheterilor din toate timpurile, după Wayne Rooney, Sir Bobby Charlton și Gary Lineker, cu 44 de goluri în 57 de jocuri.

După ce s-a retras din joc și a depășit alcoolismul, Greaves a făcut o carieră de comentator, care i-a consolidat statutul de figură populară și durabilă a fotbalului.

The post A murit legendarul Jimmy Greaves, fost jucător la Chelsea și AC Milan. Avea 81 de ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code