NEWSNET

Flux-stiri

Un bebeluș s-a născut cu o afecțiune genetică atât de rară încât nu are nume. Nu poate să plângă și are crize epileptice

Un bebeluș s-a născut cu o afecțiune genetică atât de rară încât nu are nume. Nu poate să plângă și are crize epilepticeUn bebeluș s-a născut cu o afecțiune genetică atât de rară încât nu are nume. Nu poate să plângă și are crize epileptice

  • Lucinda Andrews, în vârstă de 32 de ani, din Chatham, Kent, l-a născut pe fiul ei, Leo, pe 5 martie.
  • Leo suferă de o afecțiune genetică misterioasă atât de rară, încât nu are nume.
  • Bebelușul nu poate plânge, are crize epileptice și probleme de respirație din cauza bolii misterioase. 
  • Mama copilului imploră oamenii de știință să găsească un tratament pentru bebelușul ei.

O mamă în vârstă de 32 de ani, al cărei copil de șase luni s-a născut cu afecțiune genetică atât de rară încât nu are nume îi imploră pe oamenii de știință să găsească un tratament pentru bebelușul ei, scrie Daily Mail.

Lucinda Andrews, în vârstă de 32 de ani, din Chatham, Kent, l-a născut pe fiul ei, Leo, pe 5 martie, la Spitalul Medway Maritime, după o sarcină normală. 

La scurt timp după naștere, medicii și-au dat seama că nu își mișcă brațele și picioarele. Era ca o legumă și nici capul nu și-l mișca dintr-o parte în alta. În urma altor examinări, medicii au constatat că Leo suferă de o afecțiune genetică care îi afectează gena TBCD și este atât de rară, încât nu are încă un nume. 

Lucinda își dorește ca medicii să facă mai multe cercetări pentru a-l trata pe Leo, care nu poate plânge, are crize epileptice și probleme de respirație din cauza bolii misterioase. 

La scurt timp după ce s-a născut, Leo a fost mutat într-o unitate de terapie intensivă neonatală. Apoi, medicii l-au mutat pe 11 martie la un alt spital, pentru îngrijiri de specialitate. Acolo, ei și-au dat seama că Leo poate suferi de o afecțiune genetică, ceea ce a dus la mai multe teste. 

Ulterior, medicii au descoperit că Leo are o afecțiune genetică care îi afectează gena TBCD.

Leo, pictured when he was five months, is a happy baby who loves Toy Story and going out on walks in his pram
Sursă foto: Lucinda Andrews/Daily Mail

Mama copilului: „Mi-au spus o mulțime de lucruri care s-ar putea întâmpla și a fost pur și simplu îngrozitor

Ei (medicii – n.r.) mi-au spus ce fel de afecțiune este, dar afecțiunea este atât de rară încât încă nu are un nume. Mi-au spus o mulțime de lucruri care s-ar putea întâmpla și a fost pur și simplu îngrozitor. În anumite momente de-a lungul șederii noastre în spital a fost cu adevărat traumatizant și doctorii au crezut că ar putea să nu reziste. Atât de mulți oameni veneau și spuneau că «ne surprinde în continuare»“, povestește femeia.

În prezent, Leo are probleme de respirație și nu poate plânge. Creierul copilului de șase luni este, de asemenea, afectat de această afecțiune, motiv pentru care a început să aibă crize epileptice.  

Deocamdată, tratamentul principal al sugarului este fizioterapia, pe care o efectuează acasă cu Lucinda. Leo merge cu mama lui și la piscină pentru exerciții zilnice de hidroterapie.     

The post Un bebeluș s-a născut cu o afecțiune genetică atât de rară încât nu are nume. Nu poate să plângă și are crize epileptice appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code