Flux-stiri

Drama unui bărbat bolnav de Covid care a stat 399 de zile în spital: „Am fost în comă câteva săptămâni. Nu-mi știam nici numele“

  • Un bărbat bolnav de Covid-19 din Australia a petrecut 399 de zile în spital.
  • Bărbatul de 69 de ani a fost în comă timp de mai multe săptămâni.
  • Bărbatul încă se află în perioada de refacere.

Un australian a primit o nouă șansă la viață. Bărbatul din vestul orașului Sydney a petrecut 399 de zile în spital după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. El a fost internat pe 29 iulie 2020 și a petrecut șapte săptămâni la terapie intensivă.

„A început cu Covid. Am fost în comă câteva săptămâni. M-am întors aici, nu-mi știam nici numele, nu știam nimic. Dar acum pot să-mi spun numele, pot să spun mulțumesc“, povestește David Avila Mellado.

Bărbatul a fost atât de afectat încât a avut nevoie de ajutor medical, de fizioterapeuți și logopezi pentru a-și recăpăta forțele. Și timpul petrecut în spital și-a pus amprenta. Personalul medical a avut probleme cu îndepărtarea tubului de traheotomie după ce mai mult de un an, bătrânul nu a putut să respire singur sau să vorbească.

În urma experienței sale, David îi îndeamnă pe oameni să se vaccineze: „Le spun tuturor: Vaccinați-vă! Mulți oameni nu vor să se vaccineze și nu cred că virusul există. Dar este real. Este real! Așa că, trebuie să înțeleagă că trebuie să se vaccineze. De asemenea, trebuie să-i ajute și pe ceilalți oameni“.

Personalul spitalului se bucură să-l vadă în sfârșit pe Mellado într-o stare de sănătate destul de bună, care să-i permită să meargă acasă. Însă, a fost pacient atât de mult timp încât a devenit parte din familia spitalului.

The post Drama unui bărbat bolnav de Covid care a stat 399 de zile în spital: „Am fost în comă câteva săptămâni. Nu-mi știam nici numele“ appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code