NEWSNET

Flux-stiri

Avertizare ANM de cod galben de ceață pentru 6 județe din România. Până când este valabilă

Ceață pe autostradă.Ceață pe autostradă.

  • Meteorologii au emis luni dimineața avertizări de Cod galben de ceață valabile în șase județe din țară.
  • Pe Autostrada București-Constanța, vizibilitatea este scăzută pe unele tronsoane sub 50 de metri.

Potrivit ANM, o avertizare Cod galben vizează localitățile Gherla, Cășeiu, Bonțida, Iclod, Jucu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Cuzdrioara, Câțcău, Vad, Dăbâca din județul Cluj, Gâlgău, Ileanda, Rus, Lozna din județul Sălaj și Beclean, Nimigea, Șintereag, Braniștea, Petru Rareș, Uriu, Șieu-Odorhei, Chiuza, Ciceu – Mihăiești din județul Bistrița-Năsăud.

Avertizarea este în vigoare până la ora 10.00.

Tot sub Cod galben de ceață se găsesc județele Ialomița, Călărași și Giurgiu, până la ora 9.00.

În aceste zone se semnalează ceață care determină scăderea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 100 de metri și izolat sub 50 de metri pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 45 (Sărulești, jud. Călărași) – 105 (loc Perișoru, jud Călărași).

The post Avertizare ANM de cod galben de ceață pentru 6 județe din România. Până când este valabilă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code