Flux-stiri

Cadavrul incendiat al unei fetiţe de 5-6 ani a fost găsit în apropierea unui cimitir din Arad

Mașini de poliție.Mașini de poliție.

  • Cadavrul unei fetiţe de 5-6 ani a fost găsit de o persoană care îşi plimba câinele în zona unui cimitir din Arad.
  • Procurorii încearcă să identifice cadavrului şi fac cercetări pentru infracţiunile de omor şi profanare de cadavre.

Cadavrul incendiat al fetiței a fost găsit sâmbătă seara în apropierea unui cimitir din Arad.

„O persoană care plimba câinele a constatat că îi adusese căţelul practic laba picioului. Persoana a crezut iniţial că e vorba de o păpuşă, apoi a plecat acasă, s-a gândit <dacă era un picior de om>, ceea ce s-a dovedit că aşa era, aparţinea unei persoane, şi a anunţat poliţia, care a constatat existenţa cadavrului”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru MEDIAFAX.

Conform acesteia, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică a fost efectuată necropsia, iar concluziile preliminare arată că este vorba de cadavrul unei fetiţe de 5-6 ani.

Procurorii susţin că aceasta ar fi fost lovită cu un corp contondent în zona capului şi că decesul ar fi survenit cu 24-48 de ore înainte de găsirea cadavrului.

Anchetatorii fac acum eforturi pentru identificarea cadavrului. În zonă nu au fost înregistrate cazuri de copii dispăruţi.

Procurorii fac cercetări pentru infracţiunile de omor şi profanare de cadavre.

The post Cadavrul incendiat al unei fetiţe de 5-6 ani a fost găsit în apropierea unui cimitir din Arad appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code