Flux-stiri

Valeriu Gheorghiţă: 7.000.000 nu e un simplu număr, sunt oameni care au avut încredere

Conferință de presă susținută de președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță.Conferință de presă susținută de președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță.

Coordonatorul campaniei de vaccinare din România, Valeriu Gheorghiţă, spune că 7.000.000, pragul depăşit de România duminică în ceea ce priveşte persoanele vaccinate cu prima doză, nu este un simplu număr, ci sunt de fapt tot atâtea destine, oameni care au avut încredere.

„Mulţumesc tuturor celor care au ales să se vaccineze şi să fie solidari nevoii de a ne fi mai bine! Fiecare are motivele lui pentru care s-a vaccinat”, a spus Valeriu Gheorghiţă, duminică, în ziua în care România a depăşit pragul de 7 milioane de persoane vaccinate cu prima doză.

Acesta susţine că povestea fiecăruia dintre cei 7 milioane de români vaccinaţi este specială.

„Am fost curioşi cu toţii care este prima persoană din România care se vaccinează împotriva COVID-19. Am vrut să o cunoaştem, să-i ştim povestea. Ce bine ar fi dacă am putea să ştim povestea a 7 milioane de persoane. Cu siguranţă fiecare poveste este specială. Cred că în felul acesta am fi mai înţelegători, mai uniţi, mai toleranţi, mai implicaţi, mai încrezători! Pentru că 7.000.000 nu este un simplu număr… sunt, de fapt, 7.000.000 de destine, de poveşti, de oameni, care au avut încredere, care au fost solidari, care nu au rămas indiferenţi, care pot schimba viitorul nostru, al tuturor”, a mai spus coordonatorrul campaniei de vaccinare.

The post Valeriu Gheorghiţă: 7.000.000 nu e un simplu număr, sunt oameni care au avut încredere appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code