Flux-stiri

Cristiano Ronaldo confirmă transferul la Al-Nassr, fostul atacant al lui Manchester United semnează un contract de aproape 200 de milioane de euro

  • Cristiano Ronaldo a finalizat transferul la Al-Nassr, a confirmat clubul.
  • Jucătorul de 37 de ani era liber de contract după ce a părăsit Manchester United în noiembrie.
  • Potrivit presei spaniole și americane, reprezentanții lui Al-Nassr au venit vineri la Madrid pentru a pune la punct detaliile direct cu portughezii.

Cristiano Ronaldo a finalizat transferul la Al-Nassr, a confirmat clubul. Visul saudiților a devenit realitate. Mai multe surse au afirmat că CR7 a luat o decizie: el va îmbrăca de acum înainte culorile lui Al-Nassr, principalul club din campionatul Arabiei Saudite, până în 2025.

Jucătorul de 37 de ani era liber de contract după ce a părăsit Manchester United în noiembrie.

Aceasta este mai mult decât istorie în devenire” , se arată într-o postare pe contul de Twitter al clubului din Arabia Saudită. Aceasta este o semnătură care nu numai că va inspira clubul nostru să obțină un succes și mai mare, dar va inspira liga noastră, națiunea noastră și generațiile viitoare, băieții și fetele să fie cea mai bună versiune a lor. Bine ai venit @cristiano la noua ta casă” .

Potrivit presei spaniole și americane, reprezentanții lui Al-Nassr au venit vineri la Madrid pentru a pune la punct detaliile direct cu portughezii.

Atacantul, care împlinește 38 de ani în februarie, este așteptat să debuteze în ianuarie.

The post Cristiano Ronaldo confirmă transferul la Al-Nassr, fostul atacant al lui Manchester United semnează un contract de aproape 200 de milioane de euro appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code