Flux-stiri

Cristiano Ronaldo semnează un contract de 75 de milioane de dolari pe an cu Al-Nassr

  • Al-Nassr a ajuns în sfârșit la un acord cu Cristiano Ronaldo.
  • Jucătorul va semna un contract valabil pe două sezoane și jumătate.
  • Cristiano Ronaldo va încasa aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon și va fi cel mai bine plătit sportiv din lume.

Al-Nassr a ajuns în sfârșit la un acord cu Cristiano Ronaldo. Jucătorul va semna un contract valabil pe două sezoane și jumătate.

După eliminarea Portugaliei de la CM Qatar, Cristiano Ronaldo a fost cerut intens de către arabii de la Al-Nassr, care l-au ademenit pe fotbalistul lusitan cu un salariu aproape ireal.

Potrivit presei internaționale, cele două părți au ajuns în cele din urmă la un acord, înțelegerea ar fi fost semnată în această după amiază.

Cristiano Ronaldo va încasa aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon și va fi cel mai bine plătit sportiv din lume.

„Înțelegerea dintre Cristiano Ronaldo și Al-Nassr este o chestiune de ore. Se pun la punct ultimele detalii contractuale, acordul fiind încheiat în proporție de 99%. În această noapte sau mâine totul va deveni oficial. ” scrie publicația MARCA.

FOTO – Twitter

The post Cristiano Ronaldo semnează un contract de 75 de milioane de dolari pe an cu Al-Nassr appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 40 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code