Flux-stiri

Deșeuri textile din Bulgaria, livrate în România. Autoritățile au oprit punerea lor pe piață

  • Peste 15.000 de kilograme de haine și încălțăminte second-hand au fost găsite de autorități la intrarea în țară, la Vama Veche.
  • Produsele textile erau pătate și prezentau urme de mucegai.
  • Acestea veneau din Bulgaria și urmau să ajungă la o firmă din Prahova.

Peste 15.000 de kilograme de produse textile second hand, livrate din Bulgaria, au fost găsite joi într-un TIR care se îndrepta spre Prahova. Autovehiculul a fost oprit la intrarea în țară, la Vama Veche, iar în urma controlului, autoritățile au găsit mai multe deșeuri textile, ce veneau din Bulgaria.

Comisarii Gărzii de Mediu Constanța și inspectorii de la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, împreună cu reprezentanții Gărzii de Coastă și ai ANPC, au verificat joi un TIR care transporta produse textile – îmbrăcăminte și încălțăminte second hand – din Bulgaria.

„Articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte second-hand din ansamblul rutier erau murdare, pătate și prezentau urme de mucegai. Autoritățile de control au stopat punerea pe piața din România a 15.085 kg mărfuri second hand, acestea fiind catalogate ca deșeuri”, a transmis, joi, Garda de Mediu Constanța, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.

Marfa a fost expediată de o firmă din Bulgaria și trebuia să ajungă la o societate din Ploiești.

The post Deșeuri textile din Bulgaria, livrate în România. Autoritățile au oprit punerea lor pe piață appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code