Flux-stiri

Donald Sutherland, actorul din „Hunger Games”, a murit la 88 de ani

  • Actorul canadian Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani, după o lungă boală.
  • Fiul său, actorul Kiefer Sutherland, a declarat că tatăl său a fost unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului.
  • Cary Elwes, un coprotagonist în filmul de televiziune Uprising din 2001, a declarat că este devastat de moartea lui Sutherland și i-a trimis un mesaj de sprijin pe Instagram.

Actorul canadian Donald Sutherland, protagonistul unor filme precum „Jocurile foamei” și „Nu te uita acum”, a murit la vârsta de 88 de ani, după o lungă boală.
Fiul său, actorul Kiefer Sutherland, a declarat: „Cu durere în suflet, vă spun că tatăl meu, Donald Sutherland, a murit. Personal, cred că este unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului, scrie BBC.

„Niciodată nu a fost descurajat de un rol, bun, rău sau urât. A iubit ceea ce a făcut și a făcut ceea ce a iubit, iar mai mult de atât nu se poate cere. O viață bine trăită.”
Sutherland avea aproape 200 de credite în palmares, într-o carieră care s-a întins pe mai bine de o jumătate de secol.

Vestea a fost întâmpinată cu o revărsare de sprijin și omagii. Cary Elwes, un coprotagonist în filmul de televiziune Uprising din 2001, a declarat că este „devastat” de moartea lui Sutherland.

„Inimile noastre se frâng pentru tine”, i-a spus el lui Kiefer într-un mesaj pe Instagram.

„Atât de recunoscător că l-am cunoscut [și] am lucrat cu el. Îi trimitem dragostea noastră.

The post Donald Sutherland, actorul din „Hunger Games”, a murit la 88 de ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 63 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code