Flux-stiri

Dorința sexuală la bărbați și femei: cele trei diferențe principale

sexsex

  • Diferențele dintre sexe sunt vizibile în viața de zi cu zi.
  • Una dintre ele este exprimată în formarea dorinței sexuale.
  • Ne putem îmbunătăți dorința sexuală prin îmbunătățirea stării noastre generale de sănătate, inclusiv, desigur, a sănătății noastre mentale.

Diferențele dintre sexe sunt vizibile în viața de zi cu zi. Una dintre ele este exprimată în formarea dorinței sexuale. Dacă vorbim despre bărbați în ceea ce privește dorința sexuală, putem spune că aceasta apare la pubertate. Aceasta rămâne stabilă până la vârsta de 50 de ani, iar apoi începe declinul său, însoțit de o scădere a libidoului.

Dorința sexuală feminină se poate trezi mai târziu. În plus, perioada de maturitate sexuală are loc la o vârstă mai înaintată și poate scădea sau crește odată cu instalarea menopauzei. În multe cazuri, dorința sexuală, ca afecțiune, este strâns legată de starea generală de sănătate a unei persoane. Cu alte cuvinte, ne putem îmbunătăți dorința sexuală prin îmbunătățirea stării noastre generale de sănătate, inclusiv, desigur, a sănătății noastre mentale.

Emoția

Cercetările arată că femeile au tendința de a fi excitate mai mult de context, în timp ce bărbații sunt excitați mai mult de conținut. De exemplu, femeile ar ține mai mult cont de conexiunea emoțională, în timp ce bărbații nu ar pune ca „condiție” ca această conexiune să existe în acel moment. Mai mult, pentru mulți dintre ei, dorința sexuală și satisfacerea ei ar fi o modalitate de a crea acea relație, nu o consecință a acesteia.

Cu toate acestea, bărbații tind să aibă mai multe preferințe. Unul dintre factorii care ar putea explica acest lucru este faptul că ei se gândesc mai mult la sex decât femeile și, prin urmare, într-un anumit sens, au o idee mai clară despre ceea ce își doresc și ceea ce nu își doresc.

Factori psihologici

Factorii psihologici pot fi determinați de educație, cultură, societate și chiar religie, care influențează gândurile oamenilor. În mod clasic, se crede că bărbații sunt capabili să separe sexul de emoții. Ei ar putea experimenta dorința sexuală în stări emoționale mai diverse. Cu toate acestea, nu putem omite cazurile excepționale, de exemplu femeile cu dorință sexuală ridicată. La femei, este de obicei asociat cu conexiunea și emoțiile. Cu toate acestea, acest lucru poate varia foarte mult de la o femeie la alta.

Doamnele cu o dorință sexuală ridicată au un număr mai mare de impulsuri sexuale și au fantezii sexuale mai frecvente. De asemenea, sunt considerate aventuriere sexuale și au un libido ridicat. Această diferență între femei se poate datora unor aspecte sociale și culturale care au limitat exprimarea sexualității la femei. De fapt, cei care au o dorință sexuală puternică tind să creadă că societatea are o părere negativă despre ei și se îngrijorează de ceea ce ar putea crede ceilalți despre dorința lor sexuală puternică.

Răbdare

O diferență majoră între dorința sexuală la ambele sexe este răbdarea. În această privință, femeile ar putea arăta mult mai mult, deoarece fiziologia le permite acest lucru. Pe de altă parte, bărbații aflați în stare de excitare nu pot gândi complet lucid și nu au un control deplin asupra gândurilor și, uneori, asupra acțiunilor lor. Cu alte cuvinte, dacă femeia nu s-a gândit la sex cu bărbatul, nu se va întâmpla.

The post Dorința sexuală la bărbați și femei: cele trei diferențe principale appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code