Flux-stiri

Fostul șef al Gărzii de Mediu semnalează reînceperea arderilor ilegale: „Nimeni, nu-şi mişcă fundul puturos de politician”

Octavian Berceanu, a făcut publice o serie de imagini cu poluarea de pe lângă Capitală.Octavian Berceanu, a făcut publice o serie de imagini cu poluarea de pe lângă Capitală.

  • Fumul care se ridică din zona Sinteşti, jud. Ilfov, se vede „de pe Parlament”, dar nimeni nu bagă de seamă, spune fostul şef al Gărzii de Mediu.
  • El le transmite „locuitorilor palatelor Victoria şi Cotroceni” că „respirăm acelaşi aer”.
  • Octavian Berceanu, a făcut publice o serie de imagini cu poluarea de pe lângă Capitală.

Octavian Berceanu a publicat, miercuri, pe Facebook, imagini cu fumul care se ridică de la arderile ilegale din judeţul Ilfov. El spune că fumul este „fer dă Bucureşti!”.

„Îmi cer scuze faţă de bucureşteni pentru că nu am putut să fac ca locuitorii palatelor Victoriei şi Cotroceniului să înţeleagă că respirăm toţi acelaşi aer! Furnalele metropolei lucrează în draci, ca să recupereze zilele <dă sărbători trăcute>. Pe de alta parte plămânii noştri sunt obositi de poluare, gata pregătiţi pentru comorbiditate”, spune Berceanu.

Fostul şef al Gărzii Naţionale de Mediu adaugă că „fumurile se ridică voioase lângă Bucureşti, se văd de pe Parlament şi totuşi, nimeni, dar absolut nimeni, nu-şi mişcă fundul puturos de politician până acolo”.

Berceanu aminteşte că el a mers la Sinteşti, în judeţul Ilfov, cu Garda de Mediu, cu Poliţia, Jandarmeria şi cu televiziunile, astfel că „o perioadă am respirat aer normal”.

„Nu e vina politicienilor că sunt corupţi şi incompetenţi, că promovează nulităţi şi hoţi în instituţiile statului, e mai mult vina mea de cetăţean”, mai spune Berceanu.

Octavian Berceanu a fost demis de la Garda Naţională de Mediu după ruperea coaliţiei PNL-USR. Miercuri seara, în locul lui a fost numită Marioara-Artemis Gătej, cea care a fost comisar şef înainte de Berceanu, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

The post Fostul șef al Gărzii de Mediu semnalează reînceperea arderilor ilegale: „Nimeni, nu-şi mişcă fundul puturos de politician” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code