Flux-stiri

Franţa anunță primele posibile cazuri de infectare cu varianta Omicron

Steagul FranțeiSteagul Franței

  • Direcţia Generală de Sănătate din Franţa anunţă că au fost descoperite primele posibile cazuri de infectare cu varianta Omicron a virusului.
  • Anunţul a fost făcut duminică seara. Este vorba despre opt persoane care s-au întors din Africa în ultimele 14 zile şi au fost testate pozitiv, anunţă BFMTV.
  • Confirmarea faptului că este vorba despre noua variantă a virusului poate veni în câteva zile, au precizat autorităţile din Franţa.

Direcţia Generală de Sănătate din Franţa anunţă că au fost descoperite primele posibile cazuri de infectare cu varianta Omicron a virusului.

Anunţul a fost făcut duminică seara. Este vorba despre opt persoane care s-au întors din Africa în ultimele 14 zile şi au fost testate pozitiv, anunţă BFMTV.

„Autorităţile sanitare s-au mobilizat pentru a descoperi cât mai rapid fiecare pacient contaminat pentru a fi izolat, pus în carantină împreună cu persoanele cu care a intrat în contact indiferent dacă sunt sau nu vaccinate”, au anunţat reprezentanţii Direcţiei Generale de Sănătate din Franţa

Confirmarea faptului că este vorba despre noua variantă a virusului poate veni în câteva zile, au precizat autorităţile din Franţa.

The post Franţa anunță primele posibile cazuri de infectare cu varianta Omicron appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code