Flux-stiri

În România a fost introdusă validarea automată a limitei de vârstă la casa de marcat

magazinemagazine

  • Magister ECO a atras rapid atenția pe piață, oferind toate dotările hardware și software specifice comerțului modern.
  • Dezvoltatorul Magister introduce o nouă funcționalitate: la selectarea produselor cu limita de vârstă (minimum 18 ani, pentru tutun și alcool).
  • Funcția de validare automată a limitei de vârstă prin inteligență artificială este integrată în noile sisteme Magister ECO.

Compania Magister, dezvoltatorul platformei software SmartCash RMS şi unul dintre principalii furnizori de soluţii integrate pentru retail din România, anunţă lansarea unei noi funcţionalităţi pentru sistemele self-checkout pe care le produce. Folosind inteligenţa artificială, noua functie permite recunoaşterea automată a limitei de vârstă a cumpărătorilor, la comercializarea produselor care impun, conform legii, verificarea vârstei minim necesare de 18 ani.

O premieră pe piaţa din România, acest proces simplifică munca personalului, automatizează şi fluidizează operaţiunile din magazin, iar pentru cumpărători, scurtează timpul petrecut la casa de marcat.

„Suntem mândri și onorați să ne continuăm misiunea de a inova pe piața soluțiilor pentru retail, așa cum ne-am angajat încă de la lansarea Magister, acum 20 de ani. Cu ajutorul platformei software SmartCash RMS și a soluțiilor noastre complete pentru retail, comercianții din România pot beneficia de cea mai nouă tehnologie din retail. Iar acum, prin inteligență artificială, au acces și la noua funcție de validare a limitei de vârstă la POS, conform standardelor internaționale în comerțul modern. Astfel, magazinele pot să-și eficientizeze activitatea, să simplifice munca angajaților și să excludă timpii morți la casa de marcat, spre satisfacția cumpărătorilor și competitivitatea afacerii”, a declarat Dor Bujor Pădureanu, fondator și CEO Magister.

În luna martie 2021 se lansa Magister Easy CheckOut (ECO), primul sistem complet de tip self-checkout fabricat integral în România. Dotat cu cea mai recentă tehnologie din domeniu, Magister ECO integrează toate sistemele de automatizare, protecţie, interfaţare şi control necesare pentru integrarea în orice flux de operare din retail. În plus, poate fi personalizat în funcţie de nevoile sau designul fiecărui magazin.

Acum, la un an de la lansarea sistemului de self-checkout, dezvoltatorul Magister ridică ștacheta și introduce o nouă funcționalitate: la selectarea produselor cu limita de vârstă (minimum 18 ani, pentru tutun și alcool), verificarea varstei se efectuează automat, prin camera web montată la casa de marcat, sincronizată cu funcțiile de inteligență artificială integrate în aplicația software SmartCash POS Enterprise, care permit identificarea automată a parametrilor de fizionomie facială. Astfel, detecția durează mai puțin de o secundă și scutește personalul de mentenanță de confirmări repetitive a vârstei clienților, așa cum se întâmpla până de curând.

Funcția de validare automată a limitei de vârstă prin inteligență artificială, integrată în noile sisteme Magister ECO, se încadrează în principalele noutăți ale versiunii SmartCash RMS 2022 și reprezintă o inovație importantă pe piața soluțiilor pentru retail din România, confirmând atât potențialul pieței naționale de profil, cât și deschiderea comercianților români la tendințele în domeniu.

The post În România a fost introdusă validarea automată a limitei de vârstă la casa de marcat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code