Flux-stiri

În vreme de război, familia lui Ramzan Kadîrov a fugit la cumpărături în Dubai

Familia lui Kadîrov e la plajă, în DubaiFamilia lui Kadîrov e la plajă, în Dubai

  • În plin război în Ucraina, familia lui Ramzan Kadîrov se afla în Dubai, ascunzătoarea preferată a oligarhilor ruși în era post-sancțiuni.
  • Conform presei din Ucraina, desi liderul cecenilor s-ar afla în Ucraina unde își coordonează „măcelarii” contra urcrainenilor, familia sa e cazată la un hotel de lux din Dubai.
  • Rudele lui Kadîrov se plimbă cu mașini scumpe, toate închiriate și fac cumpărături toată ziua, departe de grijile ororilor din Ucraina.

În plin război în Ucraina, familia lui Ramzan Kadîrov se afla în Dubai, ascunzătoarea preferată a oligarhilor ruși în era post-sancțiuni. Familia lui Kadîirov este în Emiratele Arabe Unite încă de acum 7 , zile,  fiind cazată în vila numărul 21 de la Hotelul Zabeel Saray Royal Residences din Palm Jumeirah.

Potrivit surselor din preajma resortului, plata pentru diverse opțiuni de recreere ale familiei liderului cecen se face de către terți, în special de către Sahabov Said-Ahmed Shamsudinovich, un locotenent al lui Kadîrov care plătește pentru cumpărături.

Sahabov Said-Ahmed Shamsudinovich, conform datelor publice, deține compania „Eurostroydesign”, înregistrată în orașul Grozny din Republica Cecenă.

Jurnaliștii de la Pravda.ua au reușit chiar să identifice pe hartă locația exacta a familiei lui Kadîrov. Între timp, regele soldaților TikTok se laudă singur pe rețelele sociale unde nu a fost interzis și cucerește oraș după oraș, „distrugând” soldații ucraineni.

Mai multe despre „bufonul” preferat al lui Vladimir Putin, mândrul purtător al bocancilor de luptă Prada, în materialul din 16 martie 2022, EROI | NON EROI. Ramzan Kadîrov.

Între timp, notează Pravda ucraineană, tot mai mulți oligarhi și familiile lor fug în Dubai, unde găsesc refugiu departe de sancțiunile occidentului față de o generație de cleptomani care se tem să i se opună lui Vladimir Putin.

The post În vreme de război, familia lui Ramzan Kadîrov a fugit la cumpărături în Dubai appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code