Flux-stiri

LIVE UPDATE. Șaizeci și nouă de zile de invazie. Joc periculos făcut de Germania, Scholz refuză să meargă la Kiev

Ziua 69 de război în UcrainaZiua 69 de război în Ucraina

  • Germania rămâne alunecoasă în chestiunea războiului din Ucraina, abordând o retorică împăciuitoare la adresa Rusiei.
  • Potrivit Reuters, sancțiunile asupra Rusiei nu vor fi ridicate atâta timp cât Rusia nu este dispusă să semneze un acord de pace cu Ucraina. Cu toate acestea, germanii lasă o portiță deschisă spre ridicarea sancțiunilor, în caz de „pace”.
  • Mai mult, cancelarul german Olaf Scholz refuză să meargă la Kiev.Cancelarul german a invocat drept motiv refuzul Kievului de a-l primi pe Steinmeier în aprilie, ceea ce a reprezentat un „adevărat șoc” pentru Germania, a relatat postul german de televiziune Tagesschau.

ORA 02:00

Încă 5.000 de rachete antitanc Javelin vor fi livrate Ucrainei până vineri, 6 mai, anunță purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby.


O invitație politicoasă la angajare la CIA. Rușii sunt „invitați” să devină colaboratori ai CIA: „Poate e cineva nemulțumit de țară și vrea să ajute la schimbarea situației”.

CIA încurajează rușii care nu sunt de acord cu invadarea Ucrainei să intre în contact cu serviciile secrete americane pe darknet.

ORA 00:00

Cehia nu intenționează să plătească pentru gazul rusesc în ruble și este pregătită, în anumite condiții, să renunțe la achizițiile de petrol din Rusia până la sfârșitul anului, a declarat șeful Ministerului ceh al Industriei și Comerțului.


Scholz nu vrea să meargă în Ucraina din cauza lui Steinmeier.

Cancelarul german a invocat drept motiv refuzul Kievului de a-l primi pe Steinmeier în aprilie, ceea ce a reprezentat un „adevărat șoc” pentru Germania, a relatat postul german de televiziune Tagesschau.

De asemenea, Germania a evaluat șansele de ridicare a sancțiunilor împotriva Rusiei – Reuters

Potrivit publicației, acestea nu vor fi ridicate atâta timp cât Rusia nu este dispusă să semneze un acord de pace cu Ucraina. Cancelarul german Olaf Scholz este cel care a declarat acest lucru.


Un convoi de persoane din Azovstal, eliberat pe 1 mai în cadrul unei operațiuni de evacuare umanitară, nu a putut ajunge astăzi în Zaporizhzhya, a anunțat OVA Zaporizhzhya.


Întrebarea dacă ambasadorul Ucrainei va rămâne la Moscova după cuvintele lui Lavrov – Volodimir Zelenski. Apelul președintelui ucrainean – pe scurt:

▪Lavrov transferă vina pentru atrocitățile naziste către evrei: se pune problema dacă ambasadorul Israelului va rămâne la Moscova
▪Uciderea unui copil din Odesa: Ce amenințări au făcut copiii la adresa Rusiei?
▪Ocupanții ruși au ucis 220 de copii ucraineni, începând cu 24 februarie: Încă nu știm despre toți…
▪1570 instituții de învățământ distruse sau avariate de ocupanți
▪Evacuarea din Mariupol continuă


Datorită faptului că 438 de militari ucraineni au fost decorați cu decorații de stat. Titlul de „Erou al Ucrainei” este acordat locotenentului superior Dmitri Ruslanovici Todorov pentru curajul personal și eficiența sa în lupta împotriva invadatorilor din regiunea Donețk.

The post LIVE UPDATE. Șaizeci și nouă de zile de invazie. Joc periculos făcut de Germania, Scholz refuză să meargă la Kiev appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code