Flux-stiri

„InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae -invitat Prof. univ. dr. Daniel David, rector al Universității Babeș-Bolyai.

Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă, 5 martie, de la 19:00 pe canalul Smart TV, în rețelele de cablu Orange , INES și RCS & RDS. Emisiunea este difuzată și pe Aleph News, începând cu ora 01.00 AM.  

Ieșim dintr-o criză ca să intrăm în alta. Paradigma echilibrului și a ordinii mondiale s-a transformat într-una a panicii și a confuziei. Criza încrederii între Est și Vest se manifestă plenar la nivel politic, militar, economic între Federația Rusă și state din Vestul granițelor sale. 

Cum se descurcă România, atât cea educată, cât și cea emancipată, în fața acestui nou culoar de provocări? Unde se întâlnesc cele două Românii, dar și ce le desparte, într-o perioadă în care avem o nevoie acută de solidaritate și colaborare?

În fața noilor realități, când de mult ne caracterizează „Descurcă-te, române” în loc de „Deșteptă-te, române!”?

Despre securitate într-o lume a (in)securității, afli răspunsuri de la invitații lui Bogdan Nicolae. Trăiește, ca să înveți! Află, ca să te întrebi!

The post „InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae -invitat Prof. univ. dr. Daniel David, rector al Universității Babeș-Bolyai. appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code