Flux-stiri

Odesa se pregătește pentru război din cauza invaziei. Au fost încărcați saci cu nisip

  • Locuitorii din Odesa au format un lanț uman și au început pregătirile împotriva războiului.
  • Aceștia au umplut mai mulți saci cu nisip.
  • Sacii urmează să fie amplasați pe străzi, pentru a bloca avansarea trupelor din Rusia.

Odesa se pregătește pentru război, iar localnicii au încărcat saci cu nisip. Aceștia urmează să fie aşezaţi pe străzi, pentru a bloca înaintarea trupelor ruse, conform CNN.

Ne vom apăra oraşul şi ţara, cu siguranţă”, a spus un localnic din Odesa. Ulterior, sacii sunt încărcaţi în camioane, pentru a fi transportaţi în centrul oraşului care este al treilea ca mărime din Ucraina şi un popular centru turistic de la Marea Neagră.

Locuitorii sunt îngrijoraţi de ambiţiile Rusiei de a debarca pe malurile din zonă, mai ales după ce un vapor estonian a fost scufundat în port. Vaporul a fost lovit de artileria rusă, potrivit unei informaţii de la Parlamentul ucrainean.

O navă ancorată în Marea Neagră a fost lovită de o rachetă în mijlocul invaziei

O navă de marfă din Bangladesh, care era ancorată în Portul Olivia din partea de nord a Mării Negre, în Ucraina, a fost lovită de o rachetă. Unul dintre membrii care se afla la bordul său a fost ucis. Conform rapoartelor, racheta a fost lansată împotriva MV Banglar Samriddhi, un vrachier ce a fost construit în 2018 și care a fost înregistrat în Bangladesh.

Nava a fost atacată și un inginer a fost ucisNu era clar dacă a fost o bombă sau o rachetă sau de ce parte a lansat atacul. Ceilalți 28 de membri ai echipajului sunt nevătămați”, a declarat Pijush Dutta, director executiv al Bangladesh Shipping Corp, pentru Reuters.

Banglarul Samriddhi, sub pavilion Bangladesh, a fost blocat în portul Olvia, după ce invazia rusă a Ucrainei a început pe 24 februarie și a fost lovit de o rachetă, a declarat joi un oficial al Ministerului de Externe din Bangladesh.

The post Odesa se pregătește pentru război din cauza invaziei. Au fost încărcați saci cu nisip appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code