Flux-stiri

Klaus Iohannis, după decesul Reginei Elisabeta a II-a: Un simbol al loialităţii, a modelat istoria

  • Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi seară, un mesaj de condoleanţe, după decesul Reginei Elisabeta.
  • ,,Domnia Majestăţii Sale a modelat istoria modernă şi reprezintă un simbol excepţional al loialităţii şi al angajamentului faţă de serviciul public” , a transmis preşedintele.
  • Şeful statului a afirmat că ,,românii sunt alături de poporul britanic şi de Familia Regală”.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a modelat istoria modernă şi reprezintă un simbol al loialităţii, a transmis, joi, preşedintele României, Klaus Iohannis, după decesul Reginei.

Sincere condoleanţe la trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a. Domnia Majestăţii Sale, care s-a întins pe parcursul a 7 decenii, a modelat istoria modernă şi reprezintă un simbol excepţional al loialităţii şi al angajamentului faţă de serviciul public” , scrie Klaus Iohannis, pe Twitter.

Preşedintele României transmite un mesaj din partea poporului român.

Românii sunt alături de poporul britanic şi de Familia Regală” , a mai scris Iohannis.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord a murit, joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral, reşedinţa sa din Scoţia, unde Regina s-a retras în ultima perioadă. Regina avea 96 de ani şi se afla pe tron de 70 de ani, având cea mai îndelungată domnie din istorie.

Anunţul privind decesul Reginei a fost postat şi pe poarta Palatului Buckingham, un gest prin care poporul este anunţat că „London Bridge is down”.

The post Klaus Iohannis, după decesul Reginei Elisabeta a II-a: Un simbol al loialităţii, a modelat istoria appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code