Flux-stiri

LIVE UPDATE. 194 de zile de invazie. Kremlinul afirmă că restricțiile Uniunii Europene privind vizele pentru cetățenii ruși vor necesita „pași serioși” ca răspuns

  • Suntem în ziua 194 a ivaziei pornită de Rusia în Ucraina.
  • Forțele Armate ale Ucrainei menționează că Rusia continuă să-și concentreze eforturile pe stabilirea controlului deplin asupra teritoriului regiunii Donețk.
  • Persistă amenințarea cu atacuri sistematice aeriene și rachete masive asupra infrastructurii militare și critice din întreaga Ucraină.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Kremlinul susține că restricțiile Uniunii Europene privind vizele pentru cetățenii ruși vor necesita „pași serioși” ca răspuns.

Declarațiile au fost făcute de către secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov. Potrivit acestuia, suspendarea acordului de facilitare a vizelor UE cu Rusia este „fără precedent” și „necesită pași reciproci serioși” din partea Federației Ruse, notează Hromadske și Xinhua News .

The post LIVE UPDATE. 194 de zile de invazie. Kremlinul afirmă că restricțiile Uniunii Europene privind vizele pentru cetățenii ruși vor necesita „pași serioși” ca răspuns appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code