Flux-stiri

LIVE UPDATE. 271 zile de invazie. Rusia a folosit deja peste 4.700 de rachete în Ucraina de la începutul războiului

  • Peste 2,7 milioane de dolari au fost alocate pentru restaurarea regiunii Herson, recent eliberată, a scris duminică premierul ucrainean Denys Shmyhal într-o postare pe Facebook.
  • Rusia a acuzat Ucraina de crime de război după ce pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare video care, potrivit Moscovei, arată soldați ruși uciși după ce s-au predat forțelor ucrainene.
  • Poliția națională ucraineană a anunțat duminică că din 24 februarie au fost deschise 44.662 de dosare penale.

Rusia a folosit deja peste 4.700 de rachete în Ucraina de la începutul războiului, a declarat duminică președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Astăzi este a 270-a zi de război total. Rusia a folosit peste 4.700 de rachete”, a declarat el într-un discurs adresat membrilor Organizației Internaționale a Francofoniei.

Președintele Zelenski a vorbit, de asemenea, despre ceea ce a numit „formula de pace ucraineană”.

Formula de pace ucraineană este foarte clară, iar fiecare dintre punctele sale a fost elaborată în detaliu”, a spus el. Securitatea radiologică și nucleară. Securitatea alimentară. Securitatea energetică. Eliberarea tuturor prizonierilor și deportaților. Punerea în aplicare a Cartei ONU și restabilirea integrității teritoriale a Ucrainei și a ordinii mondiale. Retragerea trupelor rusești și încetarea ostilităților. Restabilirea justiției. Combaterea ecocidului. Prevenirea escaladării. Fixarea sfârșitului războiului”.

Zelenski i-a invitat pe liderii mondiali să aleagă elementul din formula de pace pe care pot ajuta Ucraina să îl implementeze”.

The post LIVE UPDATE. 271 zile de invazie. Rusia a folosit deja peste 4.700 de rachete în Ucraina de la începutul războiului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code