Flux-stiri

Prestația lui Morgan Freeman la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal i-a lăsat pe telespectatori furioși și nedumeriți

  • Portretul-robot al starului de la Hollywood a fost întâmpinat cu mult scepticism și dezaprobare pe rețelele de socializare.
  • Alții au considerat producția derutantă din alte motive, mulți dintre ei arătând abilitățile îndoielnice ale lui Freeman și Al Muftah de a face playback.
  • Includerea lui Freeman în ceremonie a fost controversată și din alte motive.

Morgan Freeman s-a pregătit pentru o spectaculoasă cădere în dizgrație. Câștigătorul premiului Oscar a fost o apariție surprinzătoare la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA de duminică din Qatar, iar prestația sa a ridicat semne de întrebare din mai multe puncte de vedere.

Toate celebritățile care au sprijinit statul din Golf în perioada premergătoare competiției au fost criticate din cauza situației rușinoase a țării în ceea ce privește drepturile lucrătorilor și a faptului că a incriminat homosexualitatea. Freeman nu a contribuit doar la lansarea Jocurilor, ci și la promovarea mesajului uimitor (și involuntar) de ironic al organizatorilor, care au spus că „toată lumea este binevenită”.

Persoanele LGBTQ+ care sunt prinse în timp ce întrețin relații sexuale cu persoane de același sex ar putea fi pedepsite cu până la șapte ani de închisoare. Vi se pare că sună primitor?

În cadrul contribuției lui Freeman, acesta a fost „chemat” pe scenă de către YouTuberul qatariot Ghanim Al Muftah și întrebat: „Sunt binevenit?” Al Muftah, care are o afecțiune rară a coloanei vertebrale, a răspuns apoi: „Am trimis apelul pentru că toată lumea este binevenită, aceasta este o invitație pentru întreaga lume.” Cei doi au părut apoi să abordeze unele dintre criticile aduse Qatarului de când acesta a primit drepturile de organizare a turneului în 2010, sugerând că alte națiuni ar trebui să accepte „modul” qatarez de a face lucrurile.

„În loc să vedem un alt mod, noi l-am respins și am cerut să vedem propriul nostru mod. Iar acum lumea pare și mai distantă și mai divizată”, a declarat Freeman. „Cum pot atât de multe limbi și culturi să se unească dacă este acceptată o singură cale?”.

The post Prestația lui Morgan Freeman la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal i-a lăsat pe telespectatori furioși și nedumeriți appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code